Wie zijn wij?

Wij van Direct-Bitcoins.nl bieden een prachtige service, waarbij jij bij ons tegen de actuele koers bitcoins kan kopen, en kunt profiteren van lage transactiekosten en een snelle service. Wij werken met een grote voorraad bitcoins welke wij aan jou tegen de actuele koers verkopen. Dit betekent dat wij in eerste instantie geen groot winstoogmerk hebben, wij zijn slechts tussenpersoon. Door een goede combinatie van de actuele bitcoins koers en de juiste miners fee kunnen wij de laagste prijs hanteren.

Wij handelen vanuit enthousiasme

Het kopen van Bitcoins kan bij ons al vanaf €20,00. Onze prijzen zijn gebasseerd op de actuele Bitcoin koers. Het kopen van Bitcoins kan bij ons vrijwel direct. Ons streven is ook om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom is registratie bij ons niet nodig en je betaald je Bitcoins gemakkelijk en snel via iDEAL.

Wat garanderen wij?

Vanuit de basis garanderen wij je een eenvoudig bestelproces, inclusief eenvoudige betaling. Hier is geen registratie voor nodig en bij ons heb jij je bitcoins binnen 24 uur in je wallet. Hiernaast wensen wij jou veel succes met handelen in de bitcoinmarkt.

vinkje Zeer lage transactiekosten bij aankoop van je bitcoins
vinkje Bitcoins ontvang je binnen 40 minuten in je wallet
vinkje Bij ons is het mogelijk om vanaf 20 euro bitcoins te kopen
vinkje Je hoeft je niet te registreren om bitcoins te kunnen kopen
vinkje Veilig en snel betalen via iDEAL.
vinkje Betaling gaat via IDEAL; Veilig & Snel


Wil je ons benaderen?

Wil je ons benaderen of contact met ons opnemen. Mail dan naar support@direct-bitcoins.nl of neem contact met ons op via de contactpagina.