Hoeveel is een Bitcoin waard?

De waarde van een Bitcoin kan enorm fluctueren, dit wil dus zeggen dat de waarde van een Bitcoin enorm kan schommelen. Op dit moment staat 1 Bitcoin gelijk aan €5,712.47.

Wat is het beste moment om Bitcoins te kopen?

Het beste moment om Bitcoins te kopen was in 2009, maar aangezien we geen tijdmachine hebben is dit geen optie. De meesten die Bitcoins kopen gebruiken deze Bitcoins om te handelen in andere cryptocurrency zoals: Litecoin, Ethereum, of kleinere munten zoals: TNB, LEND et cetera.

Wat wij aanraden is om Bitcoins te kopen wanneer de bitcoin koers relatief laag is, zo koop je dus voor een goedkopere prijs meer Bitcoins in. Zo kun je meer cryptomunten kopen met de door jou gekochte Bitcoins.

Hoe kan je cryptocurrency kopen?

Cryptocurrency kan je op verschillende manier kopen. Dit kan bijvoorbeeld door het inwisselen van de bitcoin tegen een andere coin in apps zoals Binance. Hier heb je echter wel een bitcoin wallet voor nodig. Een van de manieren om je wallet te vullen met cryptocurrency is het bitcoins kopen via iDEAL. Wanneer je je wallet vult met Bitcoins kun je deze weer inruilen of traden met andere coins.

Is het kopen van Bitcoins legaal?

In Nederland is het handelen in cryptocurrency gewoon legaal, en daardoor voor iedereen mogelijk. Wil jij ook handelen in Bitcoins? Dan is het belangrijk dat je een Bitcoin wallet hebt waar je Bitcoins in op kan slaan. Lees hier hoe je een Bitcoin wallet aanmaakt.