Direct Bitcoins kopen
Waarom Direct-bitcoins.nl?
vinkje Kopen kan al vanaf €20,00
vinkje Kopen doe je zonder registratie
vinkje Betalen doe je veilig en snel via iDEAL
vinkje Geleverd binnen 40 minuten
vinkje Lage transactiekosten
ideal visa mastercard bancontact paypal
Bitcoins kopen

Wist jij dat er verschillende manieren zijn om direct Bitcoins te kopen? Zo kan je onder meer investeren in Bitcoins via handelsplatformen en andere tussenpersonen. Vaak gaat dit echter niet zonder risico’s. Bij veel van deze handelsplatformen en tussenpersonen moet je namelijk een account aanmaken en je persoonsgegevens opgeven. Dit wil jij natuurlijk niet graag. Stel dat deze bedrijven aan de haal gaan met jouw persoonsgegevens, dit is natuurlijk niet wenselijk. In het geval van Bitcoins, wil jij natuurlijk direct je bitcoins zonder dat hier verdere acties aan te pas komen.

Er zijn verschillende manieren in Nederland om Bitcoins te kopen. Investeren in Bitcoins kan namelijk via handelsplatformen of via tussenpersonen. Het kopen van bitcoins bij een handelsplatform verloopt echter niet volledig zonder risico’s. Hiernaast is het bij deze partijen ook niet eens mogelijk om bitcoins te kopen zonder registratie. Vaak eisen deze handelsplatformen dat jij een account aanmaakt en je geld investeert in een wallet. Echter is het nooit zeker of je het geld wat je er in hebt geïnvesteerd ooit terug krijgt. Er zijn nooit volledige garanties voor het geld dat je betaald bij een handelsplatform. De veiligste manier om Bitcoins te kopen is natuurlijk volledig anoniem en via iDEAL. Een partij die dit in Nederland aanbiedt zijn wij, veilig en anoniem bitcoins kopen kan namelijk op direct-bitcoins.nl.

Bitcoins kopen via IDEAL

Veilig bitcoins kopen kan bij direct-bitcoins.nl. Dit is al mogelijk vanaf 20 euro. Het is mogelijk om bitcoins te kopen via iDEAL, het enige wat wij nodig hebben is een e-mailadres om jou de bevestiging te sturen. Bij ons staan de bitcoins binnen een dag op je wallet! Dit doen wij door een eenvoudige registratie, makkelijk en veilig formulier voor bitcoins kopen via iDEAL. Binnen 5 minuten ben je klaar en binnen een dag ontvang je de bevestiging per e-mail dat jouw bitcoins op je rekening staan.

Bitcoins kopen zonder registratie

Bitcoins kopen zonder registratie is bij handelsplatformen niet mogelijk. Wel bij direct-bitcoins.nl. Door middel van enkel een e-mailadres en jou Bitcoin adres, kunnen wij je voorzien van Bitcoins tegen lage transactiekosten. Je kunt bij ons Bitcoins kopen zonder registratie vanaf 20 euro. Jouw e-mailadres wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Veilig Bitcoins kopen

Wij garanderen dat je veilig Bitcoins kan kopen. Wij zorgen voor veilig betaalverkeer in binnen- en buitenland. Wij proberen na je aankoop zo snel mogelijk jouw Bitcoins te verzenden, dit kan tot uiterlijk 24 uur duren. Wij sturen een email wanneer jou Bitcoins zijn verzonden.

Voordelen van Bitcoins kopen bij direct-bitcoins

Waarom koop je Bitcoins bij ons? Dit is natuurlijk een vraag waar ieder winstgevend bedrijf een antwoord op heeft. Door onze interesse in de Bitcoin en onze hobby websites bouwen bieden wij je net iets anders dan een ander bedrijf. Ontdek hieronder de voordelen:

vinkje Zeer lage transactiekosten, vanaf 2 euro
vinkje Bitcoins binnen een dag op je rekening
vinkje Lage investering is mogelijk, vanaf 20 euro
vinkje Bitcoins kopen zonder registratie
vinkje Veilig en snel betalen via iDEAL.
vinkje Je ontvangt de bitcoins in je wallet tegen de actuele waarde van de Bitcoin koers