Menu Sluiten

Direct beleggen in Bitcoins

Direct beleggen in Bitcoins

Beleggen in Bitcoins kan erg lucuratief zijn. Toch is beleggen niet altijd het juiste woord. We kunnen hier eigenlijk beter spreken van speculeren. Wanneer je aan de slag gaat met Bitcoins speculeer je immers op stijgingen en dalingen van de koers. Maar hoe gaat dit precies in zijn werking? En waar moet je zoal op letten wanneer je gaat beleggen in Bitcoins?

Aan de slag met Bitcoins

Laten we beginnen met een mooi sprookje. Er was eens een tijd dat Bitcoins de wereld regeerden. Ze bleven maar in waarde stegen en iedereen had het erover. De melkman, de postbode, de slager om de hoek. De Bitcoin zou al het geld vervangen en de waarde zou alleen maar blijven stijgen. Iedereen kocht de Bitcoin totdat ze boze draak eraan kwam.

De boze draak, laten we hem de Bitcoin draak noemen, vond het wel mooi geweest. Hij blies zijn warme adem over de koers heen en men rende uit paniek weg. Elke dag kelderde de koers dieper en dieper naar beneden. Duizenden dollars gingen verloren.

Het mooie aan dit sprookje is dat het verhaal nog geschreven wordt. De Bitcoin heeft een dieptepunt van 3000 dollar bereikt na de crash van 2007 maar heeft ook weer een top van 10.000 dollar aangetikt. De munt is bewegelijker dan een ADHDer in een speeltuin en hier kan je als speculant natuurlijk mooi van profiteren.

Slim inspelen op de markt

Dit doe je door slim in te spelen op de markt. De meeste mensen die bezig zijn met de Bitcoin, doen dit op een erg speculatieve wijze. Ze kopen omdat iedereen koopt en ze verkopen omdat iedereen verkoopt. Ze hebben verder geen idee wat de Bitcoin is of hoe deze precies werkt. Vervolgens rennen ze als kippen zonder kop over de markt en stoten ze hun teen aan elke marktkraam.

Jij bent slimmer natuurlijk! Je kan het nieuws immers volgen en hier slim op inspelen. Wil je weten hoe je succesvol kunt beleggen in Bitcoins? In het artikel Beleggen in Bitcoins doe je zo wordt uitgebreid verteld op welke manieren je kunt beleggen in deze munt. Door het artikel te lezen voorkom je dat je ook als blinde kip op de markt rent.

Feit is in ieder geval dat sommige mensen enorm veel geld hebben verdiend met de Bitcoin. Diezelfde mensen zullen in de toekomst waarschijnlijk heel veel geld verdienen met de munt. Andere mensen verloren bijna hun volledige inleg. Nu is aan jou de vraag: welke rol wil jij spelen in deel twee van het sprookje over de Bitcoin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *