Menu Sluiten

Madelon Vos Bitcoin cursus: The one and only?

Miss Bitcoin. Het kost haar moeite deze reputatie van haar af te schudden. Logisch. Waar ken jij Madelon Vos van? Bitcoin, toch. Volg je haar op Instagram dan zie je bijna dagelijks wel een bitcoin analyse voorbij komen. En maar wat graag praat Madelon uren vol over haar favoriete cryptomunt.

Haar gevolg is groot. En groeit hard. Gaat Bitcoin de $ 50,000 voorbij, dan gebeurd er hetzelfde met haar YouTube kanaal. Deze jonge, frisse vermogensbeschermer houdt je op de hoogte over goud, zilver en natuurlijk haar favoriete topics: Bitcoin en technische analyse.

Wie is Madelon Vos

Als jong meisje kreeg ze het al te horen van haar vader: “Als je geld verdient, bedenk dan wat je met dat geld doet.”

Welk kind krijgt zo’n advies van zijn/ haar vader. Het advies van mijn vader was: “Hard werken voor je geld, het komt niet vanzelf”

Héél andere koek.

Zowel Madelon als ik hebben het advies van ons vaders ten harte genomen. Ik tot aan een liesbreuk. Madelon Vos tot aan een vermogen van:  “God heb ik jou daar”

Ze heeft een enorme achterban gecreëerd en via verschillende kanalen blijft ze content spugen als water. Op haar website, maar vooral op YouTube en Instagram zie je haar veel terug.

Het advies van haar vader bracht haar tijdens haar studie aan de Hanzehoogeschool in aanraking met Bitcoin. Als vrijheidsdenker had deze cryptomunt haar direct in haar macht. Bitcoin werd een obsessie.

En nu.

Leeft ze ervan.

Letterlijk.

Ze doceert Technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam.

En…

Madelon Vos Bitcoin cursus

Madelon Vos heeft verschillende cursussen de lucht in geslingerd. Niet zomaar, de mensen smeekten erom. Haar reputatie als succesvol bitcoin analist was haar vooruitgesneld. Haar gevolg begon immer grotere proporties aan te nemen. Net als vragen in haar inbox. Die ze allemaal persoonlijk probeerde te beantwoorden.

Dit werd zo’n beetje een fulltime job.

Dat past een vrijheidsstrijdster natuurlijk niet.

Madelon Vos Cursus: Bitcoin basics en crypto’s

De groeiende vraag van de mensen en haar drijfveer mensen te helpen leidden tot haar eerste cursus: Bitcoin basics en crypto’s. Dit is de basiscursus, waarin Madelon je bevlogen wegwijs maakt in de wereld van Bitcoin, blockchain, crypto’s etc..

Op een dag kun je de cursus hebben doorgewerkt. Als gelijk hebt mee gedaan, kun je niet alleen vertellen over Bitcoin en de blits maken op de nieuwejaarsborrel. Je hebt ook gelijk je eerste bitcoin investering gedaan. En misschien al je eerste geld verdient. Of, je weet op zijn minst hoe het moet.

Madelon Vos cursus: Handelen in crypto’s met technische analyse

Natuurlijk wil je goed beslagen ten ijs komen. Dat snapt Madelon ook. Haar tweede cursus sluit naadloos aan op de eerste. In deze cursus leer je technische analyses maken. Dit is de basis voor elke trader. Of je nu handelt in Bitcoin, Ether, aandelen, of op de Forex markt.

Prachtige aanvulling. Samen met de eerste cursus: Bitcoin basics is haar Crypto en Trading Academy compleet.

Wil je blijven groeien in kennis, resultaat en rendement, dan heeft ze haar community: MoneyTalks.

Samengevat

Is Madelon Vos the One-stop-shop voor je bitcoin cursus, en hoe je er geld mee kunt verdienen? Ze heeft alles mee. Twee cursussen, een community, een ontzettend trouw gevolg op social media, en goede resultaten.

In dit complete Madelon Vos cursus review kun je uitvoerig lezen wat haar cursussen inhouden. Hoe ze worden ontvangen, etc.. Kan Madelon Vos je helpen met geld verdienen aan Bitcoin en met technische analyse? Mij en vele anderen is het gelukt. Jouw ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *